StartupDelta op A.I.-missie naar de tech-reuzen van Seattle

May 15th 2017 | by:

StartupDelta Envoy Constantijn van Oranje bezoekt op 21 en 22 juni Seattle om de tech-reuzen Microsoft en Amazon te ontmoeten en het NL Startup Mentoring Network te lanceren.

Tijdens het bezoek zal het Startup Mentorennetwerk Seattle worden gelanceerd. Het netwerk is een initiatief van het Nederlandse Consulaat in San Francisco en bedoeld om Nederlandse startups te ondersteunen in hun werkzaamheden in Seattle. Lokale Nederlandse ondernemers en Nederlandse werknemers van bijvoorbeeld Microsoft en Amazon zullen jonge Nederlandse bedrijven wegwijs maken in het ecosysteem van Seattle. Het Nederlandse consulaat in San Francisco helpt in het Westen van de VS jonge ondernemers op plaatsen waar toonaangevende technologische innovatie plaatsvindt.

Tegelijkertijd, biedt Microsoft van 19 tot en met 22 juni een speciaal programma aan oprichters van software startups. Het programma laat deelnemers werken met kunstmatige intelligentie & machine leren op Azure.

Intensieve workshops, demo's en rondleidingen door het Microsoft hoofdkantoor zijn ook onderdeel van het programma.

StartupDelta is net begonnen met de werving van geschikte startups om Special Envoy Constantijn van Oranje te vergezellen op deze missie naar Seattle en met het Microsoft A.I.-programma mee te doen. Startups kunnen zich aanmelden via de website (www.startupdelta.org/events).

 

______________________________________________________________

 

StartupDelta is een onafhankelijke organisatie die het startup ecosysteem van Nederland verbetert door aan te jagen, te verbinden, te informeren en obstakels weg te nemen. Het StartupDelta-team in Amsterdam wordt geleid door Special Envoy Constantijn van Oranje  en bestaat uit 10 specialisten.

 

Voor meer informatie:

 

Jasper Momma

Chief Communication

StartupDelta

jasper@startupdelta.org

06-24833770

 

Downloads
DOC

Download document:
Persbericht_StartupDelta_Missie_-_Seattle_2017.docx